Uppmjukad och avslappnad kropp efter massage

Tja bloggen! Nu var det ett tag sedan jag skrev så det känns skönt att vara igång igen och skriva ett nytt inlägg. Idag tänkte jag skriva ett inlägg om när jag var på klassisk massage på Orust, något som jag då verkligen var i behov av. Företaget som jag vände mig till heter Touched by Ebba, ett företag som jag hade blivit tipsad om.

Om du som läser detta just nu eller tidigare har jobbat på kontor tror jag att du kan känna igen dig i att man lätt och ofta får ganska ont i kroppen, framförallt i ryggen. Att jag får ont i kroppen så ofta kan bero på att jag har otroligt dålig hållning, vilket gör att jag inte sitter särskilt ergonomiskt när jag jobbar. Hur som helst får jag med jämna mellanrum ont i min kropp, vilket gör att jag även med jämna mellanrum ber min sambo att massera mig. Ibland blir det lite bättre medan det andra gånger inte hjälper särskilt mycket alls, det kan ju såklart bero på att min sambo inte är utbildad massör. För några veckor sedan bestämde jag mig för att faktiskt gå på en massage hos en utbildad massör, för att se om det kunde hjälpa mig mer. Under ett samtal med en kollega fick jag tipset om att vända mig till Touched by Ebba för en klassisk massage på Orust, den kollegan hade själv gått på en massage där och tyckte att den hjälpte väldigt mycket. Med förtroende till min kollega lyssnade jag på hennes tips och bokade in en massage hos det här företaget. Idag kan jag meddela er om att det är ett av de bästa besluten jag har tagit på sistone, jag fick en massage som verkligen hjälpte mig och min kropp. Efter massagen kändes det som att jag hade fått en helt ny kropp, jag kände ingen smärta, jag var avslappnad och kroppen var uppmjukad. I framtiden kommer jag definitivt gå tillbaka dit för ännu en klassisk massage på Orust.