I stort behov av massage

Hejsan hoppsan! Det är en riktigt tuff eftermiddag för huvudet, jag sitter inne i ett kontor med precis noll luftkonditionering och man känner verkligen hur tröttheten börjar ta över. För varje minut som går så saktas mitt arbetstempo ner och frågan är hur jag ska klara resten av den här veckan. Det lär verkligen behövas något utöver det vanliga för att vakna till liv igen. Kanske är det läge att ta en massage, väcka liv i både kropp och sinne. Jag tror inte det hjälper att åka hem och sova, risken är i såfall att jag vaknar senare ikväll och då lär det inte vara särskilt enkelt att somna om igen. Om det inträffar så kommer jag vara precis lika trött vid den här tiden imorgon, vilket inte alls vore bra. Jag tror mer på en massage faktiskt, dels för att det är skönare men också för att det även kommer hjälp kroppen att vakna till liv. Det är ändå ett tag sedan som jag kom tillbaka från min semester så det känns lite konstigt att jag är så här trött nu. Visserligen var jag ännu tröttare den dagen då jag var tillbaka på jobbet men det är förståeligt med tanke på att jag inte hade jobbat på ett tag. Jag har dock en positiv känsla om att massage kan hjälpa mig att återfå den där energin som jag i dagsläget saknar, det i kombination med en riktigt smarrig middag hade nog gjort susen för mig. Det är inte mer än en timme kvar på min arbetsdag vilket alltid är något. Jag får helt enkelt se det som är positivt och bara kämpa på. Givetvis ska jag också kolla om det finns någon ledig tid för massage någonstans här i Borås, efter det ska jag försöka återgå till jobbandet igen.