En butik med inriktning på hälsa

Hej alla fina läsare! Det gläder mig verkligen att ni numera är så många som läser mina inlägg, det ger mig en helt ny typ av motivation till att skriva mer. Dagens inlägg kommer rikta sig lite mer till er som bor eller befinner er i närheten av Skövde, Mariestad och Tidaholm med omnejd. Idag tänkte jag nämligen skriva lite om Lambevads Gård, vilket är en Hälsobutik med produkter till både människor och djur.

Under senare tid har jag märkt att jag inte längre har samma energi och ork som jag har haft tidigare, jag vet inte riktigt vad det beror på men sedan jag upptäckte det har jag gjort att för att må bättre. För inte så länge sedan återfann jag min energi och har sedan dess mått bra. För att jag inte skulle få en sådan svacka igen bestämde jag mig för att leta upp en Hälsobutik i Mariestad med omnejd, så att jag kunde hitta naturliga produkter som skulle få mig att fortsätta må bra. Under tiden jag letade efter en butik hittade jag ett par olika alternativ och jag fick helt olika känslor av alla butiker, den butiken jag fick den allra bästa känslan av är Lambevads Gård. Tillvisso är det inte en Hälsobutik i Mariestad men den låg inte allt för långt bort, så jag kunde smidigt åka dit och köpa på mig det jag behövde. På deras hemsida fick jag otroligt bra information om att produkter, vilket gjorde att jag visste precis vad jag skulle ha när jag väl åkte dit. Väl i butiken blev jag välkomnad och bemött på bästa möjliga sätt, under hela mitt besök fick jag den hjälpen jag behövde med att hitta produkterna jag hade kollat ut sedan tidigare. Jag tycker verkligen om den här hälsobutiken och jag kommer garanterat fortsätta åka dit när jag behöver nya naturliga produkter, trots att det är en bit för mig att åka. Det gör att jag även kan rekommendera er att åka dit eller i alla fall kolla in deras hemsida ifall ni letar efter en bra hälsobutik nära Mariestad.