Det var kul med hinderbana

Hej hej! Idag kom jag och tänka på hoppborgar. Visst var det längesedan som var i den åldern där man studsade runt i hoppborgar eller sprang på en hinderbana, men jösses vad roliga tider det var. Jag kommer ihåg hur vissa snabbmatsrestauranger hade hoppborgar utanför restaurangen, man verkligen slängde i sig maten för att snabbt kunna hoppa runt där inne innan föräldrarna vara klara med sin mat. En uppblåsbar hinderbana var alltid min favorit när jag var yngre, att stå där vid starten jämte en kompis och räkna ner till tre för att sedan ge sig va och försöka ta sig igenom hinderbanan först. Adrenalinet som liten grabb kickade igång rejält, för inte ville man förlora den tävlingen. Jag och mina kompisar var ett lättroat gäng, vi kunde bygga en egen hinderbana i skogen och köra tävling där. Men inget gick upp emot känslan som när det fanns en uppblåsbar hinderbana eller hoppborg i Uppsala, då var vi där så fort det bara gick och gick alltid därifrån sist. På den tiden var det dock väldigt enkla hoppborgar och hinderbanor, nu är det snarare tvärtom. Jag har sett hinderbanor som är upp emot 50 meter långa med massa olika hinder och väggar som man ska ta sig förbi. Tänk att samla ihop sina gamla kompisar och hyra en sån hinderbana en dag för att komma tillbaka till gamla goda tider, det hade varit någonting. Det tror jag dock inte kommer inträffa så nästa gång jag får se en hoppborg är nog när jag själv skaffar barn, vilket är några år kvar. Det är ganska trevligt att tänka tillbaka på de här gamla minnena och ibland saknar man det lite, men livet är samtidigt ganska bra just nu också kan jag säga. Ha en riktigt bra dag och passa på att njut av livet.